SOS Barnbyar Göteborg

Världens barn Zumbaevent

Publicerad 2015-09-26 18:06:00 i Allmänt,

Efter 8 månaders planering har eventet idag kommit och gått.
Jag kommer nog aldrig kunna sätta ord på den här känslan som infunnit sig i kroppen. Det går verkligen inte att förklara. Att det skulle bli Bra -Det visste vi, Men att det skulle bli bortom alla förväntningar och mot stjärnorna -Det hade vi aldrig kunnat föreställa oss.
 
Att se alla ansikten på alltifrån barn till äldre, den glädjen och euforin, den energin som fyllde rummet och förvirringen över tankarna om allting verkligen var klart innan start...alla frågor om när vi gör det igen och förfrågan om löfte om att det ska bli mer och oftare, Göteborgs lokaltidning (GP) som plötsligt dyker upp out of nowhere. Jag....det går verkligen inte. Jag är så fylld av sådan glädje över det event som inbringade en stor summa pengar rakt in till Världens barn och vi 22 organisationer som varje dag kämpar för rättvisan och en bättre vardag för utsatta människor.  Det är en daglig kamp som vi tar upp för vi vill verkligen att alla utsatta ska få chansen att påverka sin egna framtid. Att varje barn ska få gå i skolan.
 
Jag vill tacka Aloe Vera, Triumphglass, The Cake shop, Folkets hus, GP, ICA Supermarket, Florister, Celsius, MM Sports etc för allt!! Ert bidrag är....WOW!
 
Jag kommer inte längre i beskrivningen men när 100 personer dyker upp kl 10 på morgonen för att i 2h dansa med våra instruktörer till en grym DJ och alla är nöjda och ber om mer och öser beröm över oss och är villiga att hjälpa ännu mer och ge mer än allt kostar -Ja, då vet man att man gjort ett bra jobb.
 
Det kommer mer, jag kan nästan lova det!
 
Vi ses och tack!
 
Med vänlig hälsning
Cissi 
STOLT Samordnare och projektledare för SOS Barnbyars frivilliggrupp Göteborg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej på er! Frivilliggruppen Göteborg startade i April 2014 med engagerade personer som gör allt för att sprida kunskap och information om det extremt stor behovet som finns av stöd och hjälp i världen. I krig och katastrofer är det alltid barnen som drabbas allra hårdast och tillsammans kan vi se till att inget barn lämnas ensamt utan får en chans till det liv varje barn förtjänar. SOS Barnbyar jobbar inte bara för att varje barn ska få en chans utan jobbar även för att förhindra att familjer splittras. I den här bloggen kan ni följa vår grupps arbete under skapandet av insamlingsevent, om våra insamlingsevent, när vi jobbar under Världens barn tillsammans med 21 andra organisationer på höstkanten, tankar, reflektioner, historier och mer om SOS Barnbyars arbete. Var och en av oss i världen behövs och vi är viktiga för varandra, så låt oss tillsammans se till att inget barn behöver bli ensamt och ingen familj splittras. Häng med!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela